6 Şubat 2013 Çarşamba

Yurt İletişim Bilgilerini Nasıl Eklerim ?

Öncelikle üye olurken kullandığınız email adresiniz ve şifreniz ile sisteme giriş yapınız. Başarı ile giriş yaptınızda aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekran da profil butonuna tıklayarak kendi yurt bilgilerinizin yönetildiği profil sayfasına ulaşacaksınız. Bu sayfada tüm bilgiler boş durumdadır.



Profil sayfanıza ulaştığınızda sayfanın sol bölümünde üyelik tipinize göre iletişim bilgileri bölümleri görülmektedir. İstediğiniz bilginin üzerine fare ile geldiğiniz de düzenle butonu çıkacaktır. Düzenle butonuna tıkladığınız da ilgili bölüme veri girmek için bilgi kutusu çıkacak. İstediğiniz gibi veriyi girdikten sonra kaydet butonuna basmanız yeterli olmaktadır.


Tüm bilgi alanlarını doldurduğunuz da aşağıdaki gibi bir ekrana sahip olmalısınız. Mutlaka iletişim bilgilerini girerken dikkat olunuz ve tekrar tekrar kontrol ediniz.


Soru : Daha fazla iletişim bilgi olması gerekmez miydi ? Örneğin ; yurt web sitesi bilgisi , fax bilgisi ve harita bilgisini nereden giricem.

Cevap : Elbette yurtların kendilerini tanıtmaları için tüm olanaklar sunulmuştır. Yukarıda bahsi geçen özellikler VİP Yurtlara tanınan bir ayrıcalıktır. Siz de vip yurt olarak daha fazla ayrıcalıktan yararlanmak isterseniz vip yurt olmak istiyorum adlı makalemizi okuyunuz ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder