6 Şubat 2013 Çarşamba

Yurt Fotoğraflarımı nasıl eklerim ?

Geldik en önemli bilgilerden birisine , öğrenci yurdunuzun fotoğraflarını ekleyerek ziyaretçilerimize , ne kadar kaliteli hizmet sunduğunuzu anlatmak sizinde hakkınız.

Zira öğrenciler ve velileri mutlaka  işletmenize ait fotoğrafları görmek ve " çocuğum nerede kalacak " sorusuna cevap alma ihtiyacı hissedecektir. Bunun sonucu olarak da sizler en kaliteli fotoğraflarınızdan seçtiğiniz normal yurt üye 20 adet , vip üye 40 adet fotografı sisteme eklemelisiniz.

Peki fotoğraf ekleme nasıl olacak. Hemen sisteme giriş yapıp yurt profil sayfasına geliniz.

Resim slotu yazısı altındaki dosya seçme düğmesine basınız. Açılan sayfadan yüklemek istediğiniz fotoğrafı işaretleyerek , yükle düğmesine basınız. Kısa sürede fotoğraf sisteme yüklenecektir. Her yükleme de kalan yükleme hakkınız hemen üstte yazmakta olacaktır.


Fotoğraf yükledikten sonra herkese açık yurt profil sayfanızdan görünümlerine bakabilir. Beğenmediğiniz fotoğrafı silerek farklı resimler yükleyebilirsiniz.

Fotoğraf boyutlarını 400*600 , 600*800 , 800*1200 gibi standart boyutlarda yüklerseniz. Elde edeceğiniz görüntü çok daha kaliteli olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder