5 Şubat 2013 Salı

Yurt ekleme (Yurt Üye Kayıt İşlemi)

Türkiye'nin önde gelen yurt arama ve barınma rehberi yurtarabul.com'un eşsiz ayrıcalıklarından faydalanmak ve işlemenizi ; öğrenci yurdunuzu , öğrenci pansiyonunuzu, öğrenci evinizi v.b yurtarama dizinine kayıt etmelisiniz.

Kısacası yurtarabul.com yurt ekleme işlemini gerçekleştirmelisiniz. Bunun için öncelikle yurtarabul.com ana sayfasındaki kayıt olun düğmesine tıklayınız.
 
Bu aşamadan sonra hemen üyelik tipi seçme sayfası gelecektir. Bu sayfada size uygun olan üyelik tipini belirten düğmeye tıklayınız.
 Hemen ardından yurt üye olma formu ekrana gelecektir. Bu formdaki bilgileri dikkatlice doldurunuz. Kurum adınızı , email adresinizi ve şifrenizi girerken dikkatli olunuz. email ve şifrenizi bir kenara not ediniz.
 
Üyelik forumunun hemen altında bulunan kullanıcı sözleşmesini okuyunuz ve kabul ettiğinizi onaylayınız. Sonrasında kayıt ol düğmesine bastığınız da , kayıt işleminin yapıldığına ve email adresinizi kontrol etmeniz gerektiğini belirten bir ekran mesajı alacaksınız.
 
Bu aşamadan sonra hemen sisteme kayıt olduğunuz email adresinize giriş yapınız. Karşınıza aşağıdaki gibi bir teşekkür maili ve üyeliğinizin aktif olması için bir link görülecektir. Hemen linke tıklayarak üyeliğinizi aktif ediniz ve üye olurken girdiğiniz email adresi ve şifresi ile sisteme bağlanabilirsiniz.
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder