6 Şubat 2013 Çarşamba

Kredi Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır

Kredi Yükleme İçin Ne Yapmalıyım ?

Sisteme giriş yaptığınız da size mevcut kredi bakiyenizi gösterecektir. Eğer yeterli krediniz yoksa kredi düğmesine tıklayarak çıkan sihirbazı takip ederek kredi yükleyebilirsiniz. Açılan pencerede gerekli açıklamaları okuyun ve yüklemek istediğiniz kredi miktarını yazınız.

Banka hesap ve ödeme bilgilerini not ederek , firmamızın hesaplarına gerekli tutarı gönderiniz. İşlem şartlarını kabul ettiğinize dair kutucuğu işaretleyerek kaydet butonuna basınız.


Bu işlem sonrasında sistem size kredi bildirimizin alındığına dair bir bilgi mesajı gönderecektir.


İşlemin bundan sonraki kısmı yurtarabul.com editörlerine aittir. Siz kredi bildiriminde bulunur bulunmaz sisteme bu isteğiniz yansıyacaktır. Akabinden hemen banka hesapları kontrol edilerek , kredi tutarının hesaplara yansıdığı bilgisi alındığında kredi isteğiniz onaylanacak ve kredinizi kullanmaya başlayabileceksiniz.

Yurtarabul.com'a üye oldum. Yurt Bilgilerimi Nasıl Giricem

Ülkemizin en kaliteli yurt arama dizini olan yurtarabul.com'a ücretsiz olarak üye oldunuz. Bundan sonra neler yapmalısınız. İşletmenize ait bilgileri nasıl gireceksiniz aşağıdaki dökümanlardan faydalanarak öğrenebilirsiniz.

İletişim Bilgilerini Nasıl Eklerim ?

Yurt Özelliklerini Nasıl Seçerim ?

Yurdum hakkında nasıl bilgi eklerim ?

Yurt Fotoğraflarımı nasıl eklerim ?

Yurt Fotoğraflarımı nasıl eklerim ?

Geldik en önemli bilgilerden birisine , öğrenci yurdunuzun fotoğraflarını ekleyerek ziyaretçilerimize , ne kadar kaliteli hizmet sunduğunuzu anlatmak sizinde hakkınız.

Zira öğrenciler ve velileri mutlaka  işletmenize ait fotoğrafları görmek ve " çocuğum nerede kalacak " sorusuna cevap alma ihtiyacı hissedecektir. Bunun sonucu olarak da sizler en kaliteli fotoğraflarınızdan seçtiğiniz normal yurt üye 20 adet , vip üye 40 adet fotografı sisteme eklemelisiniz.

Peki fotoğraf ekleme nasıl olacak. Hemen sisteme giriş yapıp yurt profil sayfasına geliniz.

Resim slotu yazısı altındaki dosya seçme düğmesine basınız. Açılan sayfadan yüklemek istediğiniz fotoğrafı işaretleyerek , yükle düğmesine basınız. Kısa sürede fotoğraf sisteme yüklenecektir. Her yükleme de kalan yükleme hakkınız hemen üstte yazmakta olacaktır.


Fotoğraf yükledikten sonra herkese açık yurt profil sayfanızdan görünümlerine bakabilir. Beğenmediğiniz fotoğrafı silerek farklı resimler yükleyebilirsiniz.

Fotoğraf boyutlarını 400*600 , 600*800 , 800*1200 gibi standart boyutlarda yüklerseniz. Elde edeceğiniz görüntü çok daha kaliteli olacaktır.


Yurdunuz hakkında bilgi ekleme

Öğrenci yurdunuzu daha detaylı tanıtabilmek için elbette iki satır bişeyler karalamanız gereklidir. Çünkü kalitenizi ifade edebilmek için resimler yada görseller kafi gelmeyebilir. Bunun için ; örneğin yurdunuzun tarihçesi , hizmet ilkeleri , vizyonumuz , misyonumuz başlıklarında detaylı bir tanıtım yazısı yazarsanız ziyaretçilerimizin gözünde itibarınızın artmasına yardımcı olabilirsiniz.

Bunun için yurt profil sayfasında iken , Yurt Hakkında yazısının yanındaki düzenle düğmesine tıklıyoruz.  Hemen bilgi giriği yapabileceğiniz özel bir metin editörü açılır. Bu editör yardımı ile öğrenci yurdunuz hakkında detaylı bir açıklama yazarak, kaydet butonuna tıklayınız.


Yurt hakkında bilgisini yazıp kayıt ettikten sonra , herkese açık profil sayfasından , düzenlediğiniz bilgiler aşağıdaki gibi görülecektir.

Yurt Özellikleri Seçimi

Öncelikle yurtarabul.com üyelik email adresiniz ve şifreniz ile sisteme giriş yapınız. Üst menüden Profil sekmesine tıklayarak yurdunuza ait profil sayfasına ulaşınız sayfanın altın da bulunan yurt özellikleri bölümüne geliniz.

Burada yurdunuzdaki barınma olanaklarından tutunda odalardaki imkanlara kadar bazı özellikler seçmeli biçim de size sunulmuş. Sizin işletmeniz de hangi/hangisleri var ise onların yanındaki kutucuğa bir tık atınız. Seçme işlemi bittikten sonra kaydet butonuna tıklayarak seçiminizin sistem tarafından kayıt edilmesini sağlayınız.




Kaydet butonuna bastıktan sonra , herkes tarafından görülen profil sayfanız da , seçtiğiniz özellikler çek işarteli ile onaylanmış , diğerleri ise x işareti ile onaylanmamış olarak görülecektir.



Vip yurt (vip üye ) Üyelik

VİP üyelik ve avantajlarından faydalanmak isterseniz , sisteme kredi yüklemeniz gerekmektedir. Sisteme yüklediğiniz kredi ile dilerseniz vip üyelik satın alabilir . Dilerseniz de reklam tanımlayarak öğrenci yurdunuzun öne plana çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Kredi Yükleme İçin Ne Yapmalıyım sorusuna ilgili sayfamızdan cevap alabilirsiniz.


Yeterli krediniz olduğunda yurt profil sayfanızdaki VİP Olmak İstiyorum düğmesine basınız. Ekrana vip üye başvuru forumu ve açıklamaları gelecektir. Açıklamaları kabul ettiğinizi belirten kutucuğu işaretleyin ve tamam düğmesine basınız.


 
Bu işlemden sonra sistem otomaitk olarak kredi kontrolü yapacak ve yeterli krediniz varsa beklemeden size vip üye yetkisi verecektir. Türkiye'de benze yurt dizini ve yurt arama rehberlerinde böyle bir uygulama yoktur. Sadece yurtarabul.com ayrıcalığı ile zamandan kazanarak işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve öğrenci yurdunuzu tanıtabilirsiniz.
 


Yurt İletişim Bilgilerini Nasıl Eklerim ?

Öncelikle üye olurken kullandığınız email adresiniz ve şifreniz ile sisteme giriş yapınız. Başarı ile giriş yaptınızda aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekran da profil butonuna tıklayarak kendi yurt bilgilerinizin yönetildiği profil sayfasına ulaşacaksınız. Bu sayfada tüm bilgiler boş durumdadır.



Profil sayfanıza ulaştığınızda sayfanın sol bölümünde üyelik tipinize göre iletişim bilgileri bölümleri görülmektedir. İstediğiniz bilginin üzerine fare ile geldiğiniz de düzenle butonu çıkacaktır. Düzenle butonuna tıkladığınız da ilgili bölüme veri girmek için bilgi kutusu çıkacak. İstediğiniz gibi veriyi girdikten sonra kaydet butonuna basmanız yeterli olmaktadır.


Tüm bilgi alanlarını doldurduğunuz da aşağıdaki gibi bir ekrana sahip olmalısınız. Mutlaka iletişim bilgilerini girerken dikkat olunuz ve tekrar tekrar kontrol ediniz.


Soru : Daha fazla iletişim bilgi olması gerekmez miydi ? Örneğin ; yurt web sitesi bilgisi , fax bilgisi ve harita bilgisini nereden giricem.

Cevap : Elbette yurtların kendilerini tanıtmaları için tüm olanaklar sunulmuştır. Yukarıda bahsi geçen özellikler VİP Yurtlara tanınan bir ayrıcalıktır. Siz de vip yurt olarak daha fazla ayrıcalıktan yararlanmak isterseniz vip yurt olmak istiyorum adlı makalemizi okuyunuz ...

5 Şubat 2013 Salı

Yurt ekleme (Yurt Üye Kayıt İşlemi)

Türkiye'nin önde gelen yurt arama ve barınma rehberi yurtarabul.com'un eşsiz ayrıcalıklarından faydalanmak ve işlemenizi ; öğrenci yurdunuzu , öğrenci pansiyonunuzu, öğrenci evinizi v.b yurtarama dizinine kayıt etmelisiniz.

Kısacası yurtarabul.com yurt ekleme işlemini gerçekleştirmelisiniz. Bunun için öncelikle yurtarabul.com ana sayfasındaki kayıt olun düğmesine tıklayınız.
 
Bu aşamadan sonra hemen üyelik tipi seçme sayfası gelecektir. Bu sayfada size uygun olan üyelik tipini belirten düğmeye tıklayınız.
 Hemen ardından yurt üye olma formu ekrana gelecektir. Bu formdaki bilgileri dikkatlice doldurunuz. Kurum adınızı , email adresinizi ve şifrenizi girerken dikkatli olunuz. email ve şifrenizi bir kenara not ediniz.
 
Üyelik forumunun hemen altında bulunan kullanıcı sözleşmesini okuyunuz ve kabul ettiğinizi onaylayınız. Sonrasında kayıt ol düğmesine bastığınız da , kayıt işleminin yapıldığına ve email adresinizi kontrol etmeniz gerektiğini belirten bir ekran mesajı alacaksınız.
 
Bu aşamadan sonra hemen sisteme kayıt olduğunuz email adresinize giriş yapınız. Karşınıza aşağıdaki gibi bir teşekkür maili ve üyeliğinizin aktif olması için bir link görülecektir. Hemen linke tıklayarak üyeliğinizi aktif ediniz ve üye olurken girdiğiniz email adresi ve şifresi ile sisteme bağlanabilirsiniz.