24 Kasım 2012 Cumartesi

Bolu Öğrenci Yurdu

Yurtkur bolu öğrenci yurdu , 1984 yılında kurulmuş ve zaman içerisinde hem kapasite hem de bina ve donanım olarak gelişmiş bir yurttur. Zaman içerisinde yenilenme çalışmaları sonucu şuan 1500'den fazla öğrenciye yurt imkanı sunulabilmektedir.

Bolu öğrenci yurdu çevresinde bulunan fakülte ve yüksek okullarda okuyan öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamaktadır. bunun için öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortam da bulunulabilmeleri için gerekli olan tüm düzenleme ve olanaklar sağlanmaya çalışılabilmiştir.

Bolu'da yüksek öğrenim görecek öğrencilerimize öncelikli olarak kyk bolu yurdunu tavsiye etmekle birlikte , istekleri ve imkanları bulunan öğrenciler için bolu özel öğrenci yurtlarını tavsiye ediyoruz. Bunun için bolu öğrenci yurtları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Anadoluhisarı kız öğrenci yurdu

İstanbul'da öğrenim gören üniversiteliler için çeşitli bilgiler sunmaya devam ediyoruz. Bunların başında öğrencilerin barınma ve yurt ihtiyaçlarını gidermeleri için tavsiyeler sunmaktayız. Barınma ihtiyaçşarının çözümün de en aktif yöntem özel öğrenci yurtları ve devlet yurtları olarak görülmektedir.

Devlet yurtları arasında istanbul anadolu yakasında kız öğrenci yurduna ihtiyaç duyuyorsanız sizlere yurtkur anadolu hisarı öğrenci yurdunu alternatif olarak sunabiliriz. Bu yurt kredi yurtlar kurumu tarafından kiralama yöntemi ile kazandırılmış bir öğrenci yurdudur.

Yurt bünyesinde kız öğrencilerin ihtiyaçları fazlası ile düşünülmüş ve bu bağlam da hizmet sunmaya devam etmektedir.

Yurt hakkında detaylı bilgi almak ve diğer istanbul öğrenci yurtlarını görebilmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

23 Kasım 2012 Cuma

Altunizade Erkek Öğrenci Yurdu

Üsküdar bölgesinde bulunan tek erkek yurdu , altunizade erkek öğrenci yurdudur. Yurtkur bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci yurdu , üniversiteli öğrencilerimizin genel ihtiyaçlarında cevap verebilecek tüm özellikleri sağlamakta.

Yurt bünyesinde sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra , birçok ihtiyacı karşılayacak  donanıma sahiptir. Yurt bünyesinde yatakhaneler de 6'şar kişilik odalar da öğrenciler barınabilmektedir.

Altunizade Öğrenci Yurdu hakkında detaylı bilgi almak ve diğer istanbul yurtları hakkında bilgi alabilmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.





19 Kasım 2012 Pazartesi

Yurtkur Ataşehir Yurdu

Ahmet Arslantürk adlı kişiden kiralama yöntemi ile edinile ataşehir kız yurdu bölgesinde eğitim üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarında en etken çözümşerden birisidir.

Kız öğrencilere hizmet veren KYK Yurtkur Ataşehir Öğrenci Yurdunun imkanları ve sosyal etkinlik potansiyeli normalin üzerin dedi.  Bu arada ataşehir yurdu kız öğrencilere hizmet veren bir kız öğrenci yurdudur.

İstanbul Yurtları hakkında daha fazla bilgi ve detay için web sitemizi ziyaret etmenizi rica ediyoruz.

Kadıköy Akkadın Hacı Mustafa Tarhan Kız öğrenci yurdu

Marmara üniversite göztepe kampüsü ve maltepe üniversitesi öğrencilerine barınma ve yurt bulmak konusundaki bu yazımızda Hacı Mustafa tarhan kız öğrenci yurdunu konu aldık.

Yurt kadıköyün merkezi bir bölgesinde ve 276 kapasiteli , kız öğrencilere hizmet veren bir devlet yurdudur. Tüm devlet yurtlarındaki standart donanım ve hizmetleri bura da da bulmak mümkün durumda dır.

Ayrıca öğrenci yurdununun konumu itibari ile son derece fazla sosyal imkan bulmak kolaydır. Hem hesaplı hem de standart hizmetler ile öğrenim hayatını sürdürmek isteyen üniversiteli dostlarımıza tavsiye ediyoruz.

Eğer devlet yurdundan daha fazla hizmet bekliyorsanız size istanbul özel yurtları tavsiye edebiliriz. Daha fazla yurt ve avantajlı fiyatlar için istanbul yurtları sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

10 Kasım 2012 Cumartesi

Ankara ODTÜ yurt imkanları

Odtü yurt imkanları
Ortadoğu Teknik Üniversitesi öğrencileri Türkiye'nin geleceğini yönlendiren kadrolar yetiştirmiş kaliteli ve köklü bir üniversitedir. Ayrıca üniversitesi yurt dışında ve gelişmiş ülkelerde tanınan birkaç üniversitemizden biridir.

ODTÜ'lü bir üniversiteli olarak odtü yurt imkanlarından faydalanabilirsiniz. Üniversite öğrenci ve misafirlerinin konaklaması için 3 farklı yurt binası ile hizmet vermektedir. Bunlar ;

  • Odtü konuk evi
  • Osman yazıcı kız yurdu
  • EBİ yurtları
Odtü yurtlarında öğrencilerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak tüm imkanlar bulunmaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki bu yurtların kontenjanları sınırlı olup , sizin beklenti seviyenize göre ihtiyaçlarınızı karşılamayabilir.

Daha kaliteli hizmet almak isterseniz yurt arama rehberi www.yurtarabul.com 'dan ankara yurtları bölümüne bakabilir ve kendinize uygun bir özel yurt seçerek site üzerinden ücretsiz iletişime geçebilirsiniz.

Ankara Hacettepe Üniversitesi Barınma Olanakları

Ülkemizin köklü üniversitelerinden olan hacettepe üniversitesinde okumak bir ayrıcalıktır. Bu başarıya ulaşmış arkadaşların akıllarındaki hacettepe barınma olanakları veya hacettepe yurt olanakları hakkında nasıl bilgi alırım sorusuna hacettepe yurt makalemizde cevap vermeye çalıştık.

Hacettepe üniversitesi kız yurtları ve hacettepe erkek yurtları hakkında detaylı bilgilerin bulunduğu makalemizde yurt ücretleri hakkında da bilgiler bulunmaktadır.