29 Ekim 2012 Pazartesi

KYK Yurtkur Hüdavendigar Kız Öğrenci Yurdu

Kredi Yurtlar Kurumu Hüdavendigar Öğrenci Yurdu tekli hizmet veren ve sadece üniversite okuyan hız öğrencilere hizmet üreten bir kız öğrenci yurdudur.

Kredi Yurtlar Kurumu Hüdavendigar Yurdu Kurumun malı olup, 130 kız öğrenci kapasitesiyle Molla Gürani Mahallesi Sarı Musa Sokak No:7 Fındıkzade-Fatih/İstanbul adresinde genel yurt olarak hizmet vermektedir.

Hüdavendigar Kız Öğrenci Yurdu hakkında detaylı bilgi için yurt bilgi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. İstanbul yurtları hakkında daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret etmenkten çekinmeyiniz.

Kyk Yurtkur Zeytinburnu Atatürk Öğrenci Yurdu

Kredi Yurtlar Kurumu Yurtkur Zeytinburnu Atatürk Öğrenci Yurdu kız ve erkek öğrencilere hizmet eden ikili yurt hizmeti veren bir kurumdur.

Kredi Yurtlar Kurumu Atatürk Öğrenci Yurdu Kurumun malı olup, 1480 kız, 1520 erkek olmak üzere toplam 3000 kapasiteyle Merkezefendi Mah. Sabri Ülker Sokak No:37 Zeytinburnu/İSTANBUL adresinde genel yurt olarak hizmet vermektedir.

Zeytinburnu Atatürk Öğrenci Yurdu hakkında daha fazla bilgi için yurt bilgi sayfasınız ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla yurt hakkında bilgi almak için yurtarabul.com adresimizi ziyaret ediniz.



28 Ekim 2012 Pazar

Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Yeni nesil yurt arama ve üniversite portalı www.yurtarabul.com yönetimi cumhuriyetimizin yeni yaşını kutlar , siz değerli üyelerimize adalet ve cumhuriyetle dolu günler dileriz.


24 Ekim 2012 Çarşamba

KYK Abdi İpekçi Erkek Öğrenci Yurdu

Yurtkur Abdi İpekçi Erkek Öğrenci Yurdu istanbul beşiktaş ilçesinin maslak semtinde bulunan bir erkek öğrenci yurdudur.

Abdi İpekçi Erkek Öğrenci Yurdu Kurumun malı olup, 1176 erkek öğrenci kapasitesiyle Vişnezade Mah. Zilhane Sokak No:1 Maçka-Beşiktaş/İSTANBUL adresinde hizmet vermektedir.

    Yurt binası 1.850 m2lik bir alanda birbirine bitişik 3 blok olarak inşa edilmiş olup, diğer tesisler ve bahçe dahil toplam yüzölçümü 9.329 m2 dir. A ve B Bloklar 9'ar katlı C Blok ise 10 katlıdır. Her katta 21 öğrenci odası olmak üzere toplam 294 öğrenci odası vardır. Odalar ahşap karyola sistemiyle donatılmış olup 4'er kişiliktir. Banyo ve tuvaletler öğrenci katlarında bulunmaktadır.  

Yurt hakkında daha fazla bilgi almak ve diğer istanbul öğrenci yurtlarına ulaşmak için yurt arama rehberimizi ziyaret edebilirsiniz.

23 Ekim 2012 Salı

Yurtkur Fatih Kız Öğrenci Yurdu Tanıtımı

Kredi yurtlar kurumu Yurtkur Fatih Kız Öğrenci Yurdu istanbul fatih semtinde bulunan ve sadece kız öğrencilere hizmet veren bir öğrenci yurdudur.

Kredi Yurtlar Kurumu Fatih Kız Öğrenci Yurdu Kurumum malı olup, 228 kız öğrenci kapasitesiyle Akşemsettin Mahallesi Bedrettin Simavi Sokak No:2 Fatih-İstanbul adresinde genel yurt olarak hizmet vermektedir.

Yurt binası tek bloktan oluşmaktadır. Bina bir bodrum, bir zemin, 3 normal kat, bir asma kat ve bir teras kat olmak üzere toplam 7 kattan oluşmaktadır. Yurt İstanbul İl Özel İdaresi tarafından (İSMEP) 2008 yılı içerisinde depreme karşı güçlendirilmiştir.

Fatih Öğrenci Yurdu hakkında daha fazla bilgi için ve diğer istanbul öğrenci yurtları için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Yurtkur Avcılar Merkez Öğrenci Yurdu Tanıtımı

Kredi yurtlar kurumu (yurtkur) Avcılar Merkez Öğrenci Yurdu yalnızca kız öğrencilere hizmet veren bir öğrenci yurdudur. Kredi Yurtlar Kurumu Avcılar Merkez Kız Yurdu binası kiralık olup, 222 kız öğrenci kapasitesiyle Gümüşpala Mah. Nadide Sokak No: 5-7 Avcılar/İSTANBUL adresinde Yüksek Ücretli Yurt Statüsünde hizmet vermektedir.

Yurtkur Avcılar Merkez Öğrenci Yurdu ve diğer istanbul yurtları hakkında bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


KYK Avcılar Erkek Öğrenci Yurdu Tanıtımı

Kredi yurtlar kurumu Avcılar Yurdu Yurtkur Vakfından kiralama yoluyla temin edilmiş olup, 202 erkek kapasiteyle Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Beyoğlu Caddesi Köroğlu Sokak No:90 Avcılar-İSTANBUL adresinde ücreti farklı yurt olarak hizmet vermektedir. 

Sadece erkek öğrencilere hizmet veren bir yurttur.

Daha fazlası için : http://www.yurtarabul.com/yurt/detay/17

KYK Bahçeköy Öğrenci Yurdu Tanıtımı

Kredi Yurtlar Kurumuna ait olan bir devlet yurdudur. Bünyesinde hem erkek öğrenci yurdu , hemde kız öğrenci yurdu bulunmaktadır.

Kredi Yurtlar Kurumu Bahçeköy Yurdu Kurumun malı olup; 312 kız, 412 erkek olmak üzere toplam 724 kapasiteyle Hacı Osman Bayırı İSKİ yanı Sarıyer-İstanbul adresinde genel yurt olarak hizmet vermektedir.

Daha fazlası için : http://www.yurtarabul.com/yurt/detay/16

22 Ekim 2012 Pazartesi

KYK Çemberlitaş Öğrenci Yurdu Tanıtımı

Kredi Yurtlar Kurumu Çemberlitaş Kız öğrenci yurdu hakkındaki tanıtım yazımızda yurt hakkında birçok bilgiye sahip olacaksınız.

Çemberlitaş Yurdu Kurumun malı olup, 719 kız öğrenci kapasitesiyle Peykhane Sokak No:24-25 Çemberlitaş-Fatih-İSTANBUL adresinde genel yurt olarak hizmet vermektedir.

  Yurt binası 3 bloktan oluşmuş ve 17.300 m2lik bir alanda inşa edilmiştir. A Blok 8 kat, B ve C Blokları 5'er kattan oluşmaktadır. A Bloğun her katında 13 öğrenci odası, B Blok tesis bloğu olarak kullanılmakta olup, C Bloğun ise her katında 14 öğrenci odası bulunmaktadır. Odalar ranza sistemiyle donatılmış olup, her odada 7 ve 8'er öğrenci barındırılmaktadır. Banyo ve tuvaletleri katlardadır.

İstanbul kız yurtları hakkında daha fazla bilgi almak için http://www.yurtarabul.com/dizin/İstanbul sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

KYK Çağlayan Erkek Öğrenci Yurdu Tanıtımı

İstanbul 'da okuyan ve kredi yurtların öğrenci yurtlarında kalmak isteyenler için şişli civarında bulunmaz bir fırsat. Çağlayan erkek öğrenci yurdu üniversite eğitimi sırasında barınma ihtiyacı olan her öğrenciye hizmet vermektedir.

Yurt arama yaparken aklınaza ilk bu yurt gelsin ve bir kere olsun yurt tanıtım sayfasına bakmanızı tavsiye ediyoruz.

Daha fazla istanbul yurtlarına ulaşmak isterseniz http://www.yurtarabul.com/dizin/İstanbul sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz.